Oktober is woonmaand en ook is de R definitief de maand in komen rrrrrollen! Om je huis of een kamer in huis te restylen heb je soms maar iets heel kleins of simpels nodig. Een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een nieuwe eye-catcher zoals een schilderij of een vaas. Dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als je die nieuwe spulletjes tweedehands aanschaft. Bijvoorbeeld op de Alles-behalve-rommel-markt op zaterdag 12 oktober in de kerk van Hummelo. Hebt je juist wat interieurspullen over? Kom ze dan vrijdagavond 11 oktober inleveren, want dan krijg je ook nog eens de helft van de winst bij verkoop. Als beloning voor het opruimen van je huis. Een win-win-win-situatie.

 

Drie zeer goede redenen om deel te nemen aan de Alles-behalve-rommel-markt: allereerst is het een mooie reden om je kast / huis op te ruimen. Ten tweede kun je mooie spullen –schatten- op de kop tikken voor een zacht prijsje. En last but not least kun je een fifty-fifty deal maken met het dorpshuis. Van je verkochte spullen krijg je de helft mee, dus als je het goed aanpakt kun je met winst naar huis gaan. Maar ook kun je ervoor kiezen de opbrengst te schenken aan het dorpshuis, zodat zij er weer mooie culturele activiteiten van kunnen organiseren. Op vrijdag 11 oktober kun je je spullen inleveren tussen 19:00 en 21:00 uur bij dorpshuis ‘de Ruimte’ in Hummelo. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per 10 stuks.

Tip: bedenk vooraf thuis wat voor bedrag je voor je artikelen wil vragen. Dat scheelt twijfelen tijdens het inbrengen van de artikelen. De administratie van de artikelen wordt netjes opgemaakt. Zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur is de verkoop. Het ophalen van niet verkochte artikelen kan op zaterdag tussen 14:00 en 14:30 uur. Spullen die niet worden opgehaald brengt de organisatie naar de kringloop. Aanleveren van spullen kan alleen op de vrijdag. Nog een tip: de organisatie neemt alleen spullen in die heel zijn (alles behalve rommel dus) en geen grote spullen zoals kasten, bedden en bankstellen. Wel: schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. Ook staan we dit jaar open voor speelgoed. Zo kunnen mensen alvast leuke cadeaus scoren voor bijvoorbeeld Sinterklaas.

Naast de door het publiek ingebrachte spullen, zijn er op de Alles-behalve-rommel-markt ook allerlei leuke stands te vinden. Heb je zelf interesse om met een stand op de woonbeurs te komen staan, stuur dan een mailtje naar Ciska Rensen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

ABRM 2017