Een middag vullen met nostalgische nummers die akoestisch zó zijn gebouwd dat je als publiek ogenblikkelijk weet: “Oh ja….dát nummer!” Dat is wat Bert Heerink en zijn twee muzikale vrienden en topmusici Kees Schipper en Bert Brouwers doen: een feest van herkenning bouwen maar op een volstrekt eigen en unieke wijze! Na zeven jaar samen de muziekcafés onveilig te hebben gemaakt is er de bekroning in de vorm van een theatertour.

Er zijn weinig Nederlandse muzikanten met zo'n enorme staat van dienst als Bert Heerink. De oud-Achterhoeker zit nu al 50 jaar in het vak. Wie Bert Heerink niet kent, heeft toch liedjes van hem gehoord. Zijn liedjes bij Heineken-commercials, zoals Julie July, zal iedereen meteen herkennen. Hij speelde met alle groten van de rockmuziek, in Nederland, Europa en de VS.

Met de show ‘Old Friends’ brengen Heerink & Friends een sfeervol akoestisch programma met heel veel bekende hits uit de jaren 60, 70, 80 en daarna. Een tipje van de sluier: u zult onder andere Space Oddity van David Bowie en Riders on the storm van The Doors voorbij horen komen. Natuurlijk ontbreekt ook het eigen werk van Heerink niet.

Op zondagmiddag 3 november, aanvang 16:00, staan Heerink & Friends op de planken van het Hummelose theater: de multifunctionele kerk. Entree 15 euro. Voor ouwe rockers en liefhebbers van ballads! Voorverkoop via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en te koop bij Spar Hummelo. Let op: In Hengelo Gld. was de show van dit geweldige muzikale trio in no time uitverkocht; wees er dus snel bij!

Heerink