Oktober is woonmaand en ook is de R definitief de maand in komen rrrrrollen! Om je huis of een kamer in huis te restylen heb je soms maar iets heel kleins of simpels nodig. Een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een nieuwe eye-catcher zoals een schilderij of een vaas. Dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als je die nieuwe spulletjes tweedehands aanschaft. Bijvoorbeeld op de Alles-behalve-rommel-markt op zaterdag 12 oktober in de kerk van Hummelo. Hebt je juist wat interieurspullen over? Kom ze dan vrijdagavond 11 oktober inleveren, want dan krijg je ook nog eens de helft van de winst bij verkoop. Als beloning voor het opruimen van je huis. Een win-win-win-situatie.

 

Drie zeer goede redenen om deel te nemen aan de Alles-behalve-rommel-markt: allereerst is het een mooie reden om je kast / huis op te ruimen. Ten tweede kun je mooie spullen –schatten- op de kop tikken voor een zacht prijsje. En last but not least kun je een fifty-fifty deal maken met het dorpshuis. Van je verkochte spullen krijg je de helft mee, dus als je het goed aanpakt kun je met winst naar huis gaan. Maar ook kun je ervoor kiezen de opbrengst te schenken aan het dorpshuis, zodat zij er weer mooie culturele activiteiten van kunnen organiseren. Op vrijdag 11 oktober kun je je spullen inleveren tussen 19:00 en 21:00 uur bij dorpshuis ‘de Ruimte’ in Hummelo. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per 10 stuks.

Onze lievelingstukker komt weer grapjes testen in de kerk voor zijn nieuwe show. Komen jullie kijken op zondagmiddag 20 oktober? 

Kaarten: € 12,50 voorverkoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij Spar Hummelo

Aanvang: 15:00 uur, zaal open 14:15 uur.

We zijn een van de eerste zalen die Thijs aandoet, dus het testgehalte ligt hoog! Komt dat zien :)

Thijs K

Moehahahaaaaa! Deze activiteit kan het daglicht niet verdragen!

Op zaterdagavond 26 oktober zal er vanaf 19:30 uur weer een bloedstollend spannende spooktocht plaatsvinden voor de jeugd uit Hummelo en omgeving. Er wordt gestart en geëindigd bij Dorpshuis de Ruimte. Het is de zesde keer dat deze Spooktocht wordt georganiseerd en het wordt al vaste prik om jaarlijks lekker te griezelen rondom Halloween in Hummelo! De organisatie is in handen van de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis Hummelo. 

Groepjes wandelen door Hummelo en omgeving om op verschillende plekken de stuipen op het lijf gejaagd te worden. De groepjes mogen bestaan uit maximaal 5 personen + een begeleider van 16 jaar of ouder. Deze begeleider mag een lamp en een mobiele telefoon meenemen, de rest van de deelnemers wordt vriendelijk verzocht deze voorwerpen thuis te laten of in te leveren bij de begeleider. Daarnaast is het handig om honden thuis te laten, want zij kunnen de spoken vaak al op een afstandje in de gaten hebben. De organisatie adviseert een minimale leeftijd van 10 jaar / groep 7 aan om deel te nemen aan de Spooktocht. Het is toegestaan om mee te lopen als kinderen jonger zijn, maar in verband met de hoge mate van griezeligheid op de route, raadt de organisatie het niet aan. De kosten van de Spooktocht bedragen € 3,- per persoon. Gaarne voor 24 oktober opgeven per mail via bDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de wachttijden bij vertrek beperkt te houden. Via mail krijg je reactie met de starttijd van je groepje. VOL = VOL! Veiligheid staat hoog in het vaandel, dus het is handig om reflecterende (over)kleding aan te trekken! En oh ja, neem voor de zekerheid ook maar stalen zenuwen mee! Brrrrrrrrrrr!

Heerink & Friends 

Een middag vullen met nostalgische nummers die akoestisch zó zijn gebouwd en verbouwd dat je als publiek ogenblikkelijk weet: “Oh ja….dát nummer!” Dat is wat Kees, Paul, Co en Bert doen: een feest van herkenning bouwen maar op een volstrekt eigen en unieke wijze! Na 7 jaar samen de muziekcafés onveilig te hebben gemaakt is er de bekroning in de vorm van een theatertour.

 

en op zondagmiddag 3 november dus bij ons in Hummelo! 14:30 uur aanvang | kaarten € 10,- 

v.v.k. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Spar

 

Heerink