Vanavond, dinsdagavond 29 mei, is de Avondvierdaagse afgelast.

Vanwege de weersverwachting hebben wij helaas moeten besluiten om niet te starten vanavond. Er wordt zoals het er nu naar uitziet onweer en zware regen voorspeld. We willen het risico niet nemen en hopen op uw begrip voor deze beslissing! Heel graag tot morgen!

Naamloos 3 kopie 3

De nieuwe gemeentegids Bronckhorst is af te halen in dorpshuis de Ruimte.

De gids is ook digitaal te vinden via www.bronckhorst.nl.

De gids staat bordevol informatie over verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. Daarnaast bevat de gids de nodige informatie over het gemeentebestuur, de ambtelijke organisatie, de wijze van dienstverlenen en de producten en diensten die de gemeente verstrekt. Ook is er aandacht voor de geschiedenis en bezienswaardigheden van de plaatsen die Bronckhorst vormen, de trouwmogelijkheden (kan in de Hummelse Kerk), gebiedsambtenaren (laatste vrijdagochtend van de maand in de Ruimte) en het Bronckhorster inwonerpanel.

 

 

Vanaf zaterdagmiddag 5 november a.s. tot eind van dit jaar zal een wisselende expositie te zien zijn van Syrische Schilderkunst.

De schilders zijn Jehad Taisan en Talal Shkeifah.

U kunt deze prachtige schilderijen bekijken elke woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in de Ruimte.

Graag tot ziens!